Utleie

Linker til utstyrsliste finner du ved å klikke på bildene

 

Høytalerflate

C4

Vi løser alle slags oppgaver innen forsterkning og distribusjon av lyd. Våre lydsystemer tilfredsstiller alle krav, enten det gjelder små taleanlegg, eller komplekse opplegg for arenakonserter og festivaler. Vi har levert både teknikk og mannskap til alle slags arrangementer og er en foretrukket partner for store, profilerte artister og eventbyråer.

Monitor

max

Vår Monitorrigg består av

D&B Max og D&B MaX 12

Flere andre typer kan også leveres

 

Miksere 

 

Pro-61-300x156

Se vårt utvalg av miksere her.

Bass

 

Heritage_SVT-CL_front_01_clipped-9ed1e5e0cac3a12b6cc1865e06fc70be

Vår backlineavdeling er en av

Nord Norges største.

 

 

Gitar


vox

Vår backlineavdeling er en av

Nord Norges største.

Keyboard

 

Rohdes MKI

Vår backlineavdeling er en av

Nord Norges største.

Trommer

ludwig1

Vår backlineavdeling er en av

Nord Norges største.

 

 Scene/Sceneutstyr

DSC_0058

Vi leverer nøyaktig det du trenger – enten det er små plattinger, eller store utendørsscener med «alt» av tilbehør. Du bestemmer! Vi har både byggescener (groundsupport) og et stort utvalg mobilscener som kan rigges på kort tid. Alle våre scener er sikkerhetsmessig godkjente og får fortløpende vedlikehold. Vi har scenegulv som kan bygges i ulendt terreng og i vann.

LYS

dag2

Vi leverer lysutstyr og lysdesign til alle anledninger. Hos oss kan du få belysning av «alt fra småstein – til hele fjellvegger». Har du spesielle ønsker, eller trenger en designer for å dekke dine behov, kan vi bidra med kompetente og erfarne medarbeidere innen design og lysteknikk.